Пошук реально вигідного опту дитячого взуття

Шановнi оптовики! Хочете дізнатися, де продається дійсно суперове дитяче взуття? Тоді слухайте мою розповідь!

Багато років я розвиваю свій міні-бізнес з продажу дитячого взуття. За цей час від батьків я надивилася набагато більше капризів, ніж від їх малюків і школярів. Так і це цілком виправдано, адже кожен прагне придбати дитині тільки найкраще взуття. Розглядаються аспекти естетичності, зручності, практичності, відповідності санітарно-гігієнічним нормам.

Робимо ставку на якість

Ось тому кожній парі приділяється особлива увага. Мало того, щоб вона сподобалася, і підійшла за розміром, – потрібно ще пояснити, з чого зшите взуття. Якщо чесно, жарти про «шкiру молодого дермантину» щодо рожевощоких хлопців якось недоречні. От і доводилося говорити гірку правду про «шкірянi устілки». Ясна рiч, що багато батьки iз незадоволеним обличчям продовжували свій шлях в напрямку наступного бутіка.

Я ж залишалася з багаточисленними парами непроданих босоніжок, кедів і черевик «на другий рік». Проте довго миритися з таким станом речей не хотілося! На щастя, вихід з'явився майже відразу. Я знайшла сайт з якісним взуттям з Одеси.

Яскраве і стильне дитяче взуття від виробника

Друзі і колеги! Поспішаю обрадувати, Jong•Golf™ – це взуття від виробника (не від перекупників). Воно реально класне – не соромно пропонувати. Навіть якщо матеріал – не натуральна шкіра, це все одно фабричне пошиття. Нічого шкідливого для дитини не буде. До того ж модельки акуратні, добре носяться, не тиснуть і не парять.

Забула про брак і повернення! Крім того, у мене з'явилися постійні матусі, які вже не один сезон купують обновки своїм карапузам. Але, найголовніше – закупівельні ціни, як в Одесі! Тепер можу ставити «людську» ціну і радіти новим покупцям. Так, працювати треба на стільчику не посидиш, кави іноді з ранку не вип'єш. Але це того варто!

Закупити у хлопців на Jong•Golf™ можна будь-який сезон. Що важливо – поставки йдуть безпосередньо з Одеси, тобто ви можете отримувати моделі, яких взагалі ні в кого поки що немає! Я призвичаїлася робити закупівлі «дуже заздалегідь» і не натiшусь. Мені приходять партії таких класних черевичкiв, що просто сама б носила! У самої два хлопчика – ми всі на це взуття перейшли і стали у школі буквально «еталонами стилю». Причому, судячи з вже маючих у мене відгуків, взуття:

  • відмінно носиться;
  • не тисне, не давить;
  • гігроскопічне, не затримує вологу;
  • не ковзає на льоду;
  • шикарно виглядає, не гірше «відомого бренду».

Загалом, сама собі заздрю. Було пару повернень, але якщо все так, як написано на сайті – взуття реально замінюють! Крім того, люди, які знайшли брак (а він, в принципі, був незначним) від мене не пішли і продовжують скуповуватися перед кожним сезоном. Звичайно, я їм запропонувала якісну заміну, але у результаті всі залишилися задоволені.

P. S. Колеги, щиро бажаю успіху всім, хто готовий з ранку до вечора нахилятися і допомагати батькам у виборі хорошого дитячого взуття! Не чекайте, що буде легко – працювати треба на себе, і отримувати прибуток регулярно, а не через місяць. Тільки тоді ви зможете оновлювати асортимент. А що з того, щоб сидіти з похмурим обличчям і намагатися продати позаторішні модельки за останніми цінами? Це не вихід. Потрібно рухатися вперед, причому постійне прискорення не завадить!