Уважаемые клиенты

В связи с пандемией, наши менеджеры работают в ограниченном режиме.

Если вы не готовы оплачивать или забирать товар, неспешите оформлять заказ.

Політика конфіденційності інтернет-магазину Jong•Golf™

Реєструючись на сайті Інтернет-магазину www.jonggolf.com (далі - Сайт), Ви даєте згоду на обробку персональних даних (далі – Згода) згідно ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. №2297-VI.

Ми зберігаємо конфіденційність будь-якої наданої і отриманої від Вас інформації та захист персональних даних від всіляких видів шахрайства. Всі отримані дані використовуються в суворій відповідності з законом.

Jong•Golf™ залишає за собою право вносити зміни і доповнення в чинні положення Політики конфіденційності, при цьому ці зміни та доповнення будуть мати перевагу над діючими положеннями Політики. Звертаємо увагу, що наданi Jong•Golf™ послуги можуть містити посилання на третіх осіб, що мають власні положення Політики захисту приватної інформації. У таких випадках Jong•Golf™ не несе відповідальності за зміст і дотримання положень Політики конфіденційності будь-якої сторонньої компанії.

Надаючи Jong•Golf™ свої персональні дані, клієнт дає згоду на їх обробку способами, передбаченими діючими положеннями Політики конфіденційності компанії.
Яку інформацію ми збираємо?

Технічна інформація:

час доступу і IP-адресу;

джерела переходу на Інтернет-ресурс компанії;

інтернет-сторінки, які відвідав користувач;

перегляди рекламних банерів;

інша технічна інформація, надана браузером користувача, Cookie;

номер телефону клієнта (у випадку дзвінка на номери, вказані на сайті компанії).

При реєстрації на сайті www.jonggolf.com, належить Jong•Golf™, компанія здійснює збір персональної інформації клієнта, необхідної для аутентифікації користувача/персоналізації послуг/доставки/зворотного зв'язку з клієнтом:

прізвище та ім'я користувача;

e-mail, номер телефону, адресу (у разі доставки товару за будь-якою адресою);

Інформація про дії користувача:

відомості про угоди/договори між клієнтом і компанією;

інформація про запити та направлених на адресу компанії зверненнях;

дані про товари придбаних клієнтом і послуги, якими клієнт користувався;

здійснені платежі та інша фінансова інформація, передбачена законодавством України.

Як ми використовуємо отриману інформацію?

Для надання послуг, реєстрації, оформлення замовлення, здійснення доставки і т. д.)

Для інформування про статус замовлення, нові акції та пропозиції, в тому числі за допомогою e-mail.

Для покращення роботи сайту, оцінки його зручності і користі, аналізу ефективності продуктів і послуг.

 Для здійснення акцій, конкурсів (за умови участі в них).

Політика захисту персональних даних

Ми приймаємо всі необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації від випадкового і шахрайського доступу, знищення, зміни чи інших неправомірних дій.

 Ми гарантуємо конфіденційність і захист персональних даних від третіх осіб. Доступ до персональних даних надається тільки тим сервісам і партнерам, яким вона необхідна для здійснення операцій (оформлення замовлення, доставки, e-mail підписки). Всі ці особи виконують зобов'язання щодо збереження конфіденційних даних і можуть піддаватися стягненням за порушення зобов'язань, аж до звільнення і кримінального переслідування.

 Передача персональних даних третім особам може здійснюватися у випадках, передбачених законодавством України, наприклад, при передачі бізнесу. Новий власник при цьому бере на себе зобов'язання щодо захисту отриманої інформації. Також передача даних можлива для припинення шахрайства.

При переході з нашого інтернет-магазину на інші джерела компанія не несе відповідальності за конфіденційність поданих на цих ресурсах даних.

Захист інформації на сайті

 Мета представленої на сайті інформації – інформування покупця про діяльність інтернет-магазину, товари і послуги, а також допомогу в роботі з сайтом.

Весь вміст сайту є власністю Jong•Golf™ і захищена законодавчо. Користувачі мають право використовувати інформацію, представлену на сайті, в особистих і некомерційних цілях. Заборонено будь-яке використання інформації в комерційних цілях.

Компанія залишає за собою право на редагування, видалення або іншу роботу з інформацією, представленою на сайті, а також на обмеження доступу до сайту.

 Компанія не несе відповідальності за інформацію, подану покупцями на сайті в загальнодоступній формі.

Використання Jong•Golf™ файлів Cookies і точкових маркерів

Файли Cookies дають можливість збору такої інформації про клієнта: IP-адреса/операційна система/тип браузера/адреси сайтів, що посилаються. Це необхідно для поліпшення послуг, що надаються клієнтові компанії (збереження пароля на сайті www.jonggolf.com при закритті браузера, аналіз трафіка і т. д.) Точкові маркери служать для графічного відображення на сайті безособової інформації про користувачів (лічильники відвідувачів/переглядів на сайті). За бажанням клієнт у будь-який момент може запобігти відстеженню своїх дій, відключивши Cookies.

Компанія залишає за собою право на зміну Політики конфіденційності для подальшого вдосконалення системи безпеки згідно з чинним законодавством.